Start LIO-stage

6/2/2024

Vandaag was het zover! Voor de laatstejaars studenten van de Thomas More Hogeschool startte de LIO-stage. We wensen alle studenten heel veel plezier en succes op hun eerste dag en natuurlijk ook de komende periode!

Een mooi moment om terug te blikken op de jaarlijkse LIO-bijeenkomst van de RVKO! Op woensdag 17 januari was het daar weer tijd voor. Dit keer waren we bij Jack Rotterdam. De bijeenkomst stond in het teken van verbinding en ontwikkeling.

De studenten speelden het ‘30 seconds’ spel met termen uit het onderwijs en feiten over de RVKO in leercirkels. Zo maken de studenten op een laagdrempelige manier kennis met de RVKO en het werkveld. Er werd fanatiek in teams gespeeld! Ook zijn de studenten samen met een gespreksleider in twee rondes met elkaar in gesprek gegaan over verschillende onderwerpen die je als LIO-student tegen kunt komen op school. Denk aan oudergesprekken, collegialiteit/professionele houding of geluk. Natuurlijk kon het ondertekenen van het LIO-contract niet ontbreken.

Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.