Dag van de Duurzaamheid 2024

10/10/2024

Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid! šŸŒ

Bij de RVKO staat dit speerpunt uiteraard ook op de agenda. Het thema 'Houden van de wereld', uit ons strategisch verhaal, sluit hier mooi op aan. We zien het namelijk als onze opdracht om eraan bij te dragen dat kinderen zich bewust zijn van de wereld om zich heen en hen mee te geven dat we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor een gelukkige samenleving.

We geven het goede voorbeeld en zetten ons in voor een duurzame toekomst, binnen en buiten onze organisatie. Zo hebben alle collegaā€™s onlangs een mooie, duurzame Ocean Bottle gekregen. Met 2.550 collegaā€™s, en Ocean Bottles, zorgen we er samen voor dat er 22.500 kg plastic uit de oceaan wordt gehaald. Dat staat gelijk aan maar liefst 2 miljoen plastic flesjes! šŸ’§šŸŒ±

Samen bouwen we aan een betere wereld voor de generaties van morgen. šŸ’š

Door op ā€œAlle Cookies accepterenā€, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.