Kunst tijdens de helikoptersessie!

25/5/2023

Dit jaar vond de helikoptersessie voor directies plaats op het dak van het Depot van Museum Boijmans Van Beuningen. Met dit jaar als thema: kunst. Elke school werd gevraagd te laten zien waar zij het afgelopen jaar trots op waren en hier een 'kunstwerk' over te maken. Successen moet je tenslotte vieren!

Er zijn prachtige creaties gemaakt, die werden tentoongesteld op de schildersezels die klaarstonden. Ton Groot Zwaaftink opende de sessie met een warm welkom. Hij richtte het woord ook nog even tot twee 'oude rotten in het vak', directeuren Wilke Vos en Goos Stavenuiter, waar we na dit schooljaar afscheid van nemen. Zij gaan genieten van een welverdiend pensioen. Ook werden de twee nieuwe bovenschoolse directeuren, Myra Zweekhorst en Nicole van Dijk-Kooning, voorgesteld aan iedereen. We wensen hen veel succes en plezier in hun nieuwe functie!

We blikten niet alleen terug, maar namen ook alvast een kijkje in de toekomst. Nadat iedereen elkaars kunstwerk had bekeken, kregen directies de opdracht om samen met hun leercirkel na te denken over waar ze over 4 jaar trots op willen zijn. Heel leuk om hier samen over na te denken. Het was een dag vol creativiteit, samenwerking en inspiratie!

Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.