Onder de sterren in je eigen microkosmos

27/2/2024

Ter ere van het 150-jarig bestaan van de RVKO kreeg elke school in december een Cosmo-stoel cadeau namens het College van Bestuur. Het is een speciaal ontwikkelde, gerecyclede ‘stilte-stoel’. Helemaal duurzaam en helemaal zen! De stoel geeft je een veilig gevoel. Je kunt je er echt even lekker in terugtrekken. Veel leerlingen kunnen dit goed gebruiken.

Inmiddels heeft de stoel op elke school wel een mooi plekje gekregen en kunnen de leerlingen er optimaal van genieten. Daar doen we het tenslotte allemaal voor.

De Oscar Romeroschool deelde deze foto van een van hun leerlingen. Het is een van haar favoriete plekjes op school! Een moment voor zichzelf, compleet op haar gemak in haar eigen microkosmos: het oneindige heelal, vol met ontelbare flonkerende sterren. Hoe mooi is dat?!

Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.