RVKO-lunch met jubilarissen

22/5/2024

Stel je voor... Je werkt 40 of 50 jaar in het onderwijs! Wát een unieke prestatie en prachtige bijdrage aan de schooltijd van ontzettend veel kinderen.

Zo'n bijzonder jubileum moet natuurlijk gevierd worden. Samen met het College van Bestuur genoten onze jubilarissen van een lunch. Zeven collega's werkten al 40 jaar in het onderwijs en 2 collega's zitten maar liefst 50 jaar in het vak! Er zat, inclusief het CvB, 446 jaar onderwijs aan tafel!

Deze collega's zijn enorm waardevol voor onze organisatie. Ze hebben door de jaren heen geïnvesteerd in hun professionele ontwikkeling en hebben daardoor veel kennis en expertise. Zij zijn dan ook de aangewezen persoon om startende collega's te coachen en mee te denken over de kwaliteit en ontwikkeling van het onderwijs. Na zoveel jaar binnen het onderwijs én de RVKO kunnen we wel zeggen dat zij hart en ziel hebben voor hun vak.

We hopen dat we nog lang van hun kennis en kunde mogen genieten!

Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.