‘Kan niet bestaat niet’

26/3/2024

Al enige jaren beschikt de RVKO over een eigen Vliegende Brigade: een groep van ervaren en bevlogen collega’s die waar nodig scholen een kwaliteitsimpuls kunnen geven. Zo vliegt Dave van Deursen met enige regelmaat een nieuwe school binnen om te helpen bepaalde zaken weer op de rails te krijgen.

‘Ik was op zoek naar meer afwisseling en dat heb ik hier wel gekregen’, glimlacht Dave. Nadat hij op de Agnesschool en de Imeldaschool bij elkaar zo’n 8 jaar leerkracht was geweest, werd hij benaderd met de vraag of hij wilde komen assisteren op De Wissel. Samen met drie andere RVKO-collega’s ging hij daar het team en de directie helpen om aan de inspectie-eisen te voldoen. ‘Dat beviel me prima en omdat ik ondertussen ook mijn schoolleidersdiploma had gehaald, werd ik daarna gevraagd om als directeur te helpen op De Rozenhorst een kwaliteitsslag te maken.

Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.