Kennis delen is vermenigvuldigen!

4/4/2024

Vandaag blikken we terug op vorige week woensdag. Het RVKO-bestuursbureau kreeg bezoek van een delegatie collega's uit Curaçao, van de Stichting Rooms Katholiek Centraal Schoolbestuur.

Om inspiratie op te doen, startten ze op het mooie nieuwe groen-blauwe schoolplein van basisschool De Provenier. Directeur Danielle Blok vertelde hen alles over hoe het schoolplein tijdens lessen wordt ingezet als 'het groene lokaal'.

Na het bezoek aan de Provenier gingen de Curaçaose collega's weer terug naar het bestuursbureau voor een lunch met collega's van onze verschillende stafafdelingen. Omdat Stichting R.K. Centraal Schoolbestuur Curacao dezelfde organisatiestructuur heeft als de RVKO, was het interessant om in gesprek te gaan over de verschillen en overeenkomsten.

Heel leuk om elkaar te inspireren én van elkaar te leren!

Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.