De kerstboomlichtjes op het stadhuis worden ontstoken

19/12/2023

Op 8 december kwamen ruim 150 stralende kinderen van dertien verschillende scholen, waaronder de RVKO-scholen Agnes, Christophoor, Emmaus, Globetrotter Katendrecht, Bavokring, Fatima, Müllerpier en Sterrenschool de Globetrotter, samen om de Rotterdamse kerstboom te verlichten! Onder toeziend oog van burgemeester Aboutaleb en kinderburgemeester Dominique werd het Stadhuis gevuld met vrolijke klanken.

De kinderen hadden zich al flink voorbereid op de betoverende avond. De klanken van 'Feliz Navidad', 'Elke dag Kerst', 'O, Dennenboom' en 'Dit is wie we zijn' vulden de lucht tijdens de generale repetitie in het gezellige Timmerhuis. Met hapjes en drankjes voor alle kinderen en begeleiders werd de spanning weggenomen, en met groene en rode lichtjes in hun handen gaven ze een schitterend en swingend optreden!

Ondanks de zenuwen was het een magische avond die werd afgesloten met een kerstknaller, samen met niemand minder dan joris lutz! 🎅🎉 Bedankt aan alle talentvolle zangers en ZangExpress voor dit onvergetelijke moment.

Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.