Hoog bezoek Bavokring

8/12/2023

Koningin Máxima en Minister Mariëlle Paul voor Primair en Voortgezet Onderwijs hebben een bezoek gebracht aan De Bavokring!

De Bavokring is een van de 'Flagshipscholen' voor het programma 'Méér Kunst en Cultuur in School en Omgeving'. Sinds 2020 organiseert de school diverse programma's in samenwerking met de Gemeente Rotterdam, Stichting BOOR, Stichting Campus Nederland en ECHT Onderwijs als de Coalitie Schoolrijk010.

De samenwerking is gericht op het bieden van gelijke kansen aan leerlingen in het Nederlandse onderwijs. Koningin Máxima neemt deel aan gesprekken over de succesfactoren en uitdagingen waarmee de coalitie te maken heeft.

Met volle bewondering heeft Koningin Máxima de les 'Koken zonder Keuken' bezocht, waar leerlingen zelf gezonde producten bereiden. Als waardering voor de inspirerende samenwerking hebben de kinderen een podiumblok genaamd 'De Verwondering' cadeau gekregen. Koningin Máxima heeft haar ogen uitgekeken naar de creativiteit en inspirerende aanpak van de school.

Een dag vol verwondering en onvergetelijke momenten voor de kinderen, waarbij ze hun ogen uitkeken. Deze bijzondere ervaring zullen ze niet snel vergeten.

Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.