IB-dag RVKO

3/10/2024

Donderdag 26 september was de eerste IB-dag van dit schooljaar. De ochtend stond in het teken van verdiepende gesprekken in de leercirkels, over onderwerpen als begaafdheid.

In de middag wist Sonja de Lange te inspireren met haar sessie over ‘doelgericht begeleiden vanuit de schoolambitie’. Team Onderwijskwaliteit presenteerde vervolgens de belangrijkste aandachtspunten voor het komende schooljaar. Deze punten geven richting om gezamenlijk de kwaliteit van ons onderwijs verder te versterken.

De dag werd afgesloten met een leerzame workshop van KoersVO, die de IB-ers meenam in de overgang naar het voortgezet onderwijs. Voor de RVKO is het belangrijk om leerlingen niet alleen binnen het basisonderwijs optimaal te begeleiden, maar hen ook goed voor te bereiden op de volgende stap in hun onderwijsreis. Zo blijven we bouwen aan een sterke doorgaande lijn in hun ontwikkeling.

Met al deze nieuwe kennis en inzichten kunnen de collega's op onze scholen nog gerichter werken aan ons gezamenlijke doel: hoogwaardig, eigentijds onderwijs voor elke leerling binnen de RVKO!

Voorvertoning van afbeelding

Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.