Gezellige RVKO Banenmarkt

Om alle vacatures op onze RVKO-scholen zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen is dit jaar op woensdag 17 april weer een RVKO Banenmarkt georganiseerd, naast de nu lopende wervingscampagne op social media.

Directies van scholen die voor komend schooljaar nieuwe collega's zoeken, waren aanwezig om hun school zo goed mogelijk te verkopen. De marktkramen zagen er weer feestelijk uit. Het weer zat dit jaar niet echt mee, maar door een beetje regen en kou laten wij ons niet uit het veld slaan. Door wat improvisatiewerk hier en daar én de flexibiliteit van de aanwezigen was de sfeer gezellig en knus! Er werden leuke kennismakingsgesprekken gevoerd en vervolgafspraken gemaakt. Dat alles onder het genot van een lekker deuntje, een drankje en wat fingerfood. 

Kandidaten gaven aan dat zij te spreken waren over de laagdrempelige manier van oriënteren op verschillende scholen. Fijn om zo alvast kennis te maken met je potentiële nieuwe directeur. Was er een wederzijdse klik? Dan kon je meteen een afspraak maken op school om daar sfeer te proeven, de rest van je collega's en de kinderen te zien. 

 

Media
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work