Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Aardbeving Marokko Onze gedachten gaan uit naar iedereen die is getroffen door deze verschrikkelijke ramp. We leven ... Lees meer »
Stagevergoeding voor pabo-studenten Sinds 1 augustus 2023 krijgen voltijdstudenten van de pabo een vergoeding van het Rotterdamse of ... Lees meer »
150 jaar RVKO Lees meer »
Theresiaschool levert topprestatie! De Theresiaschool werd eind juni door de Onderwijsinspectie met een dikke voldoende beoordeeld. Lees meer »
Ouders aan het woord Bij het inhoud geven aan het Strategisch Verhaal van de RVKO voor de periode 2024-2028 wordt ook ... Lees meer »
De stem van de leerling Bij het vorm en inhoud geven aan het strategisch verhaal van de RVKO voor de periode 2024-2028 w ... Lees meer »
Middelbare WOW-school? Verbazisschool WOW in Rotterdam-Terbregge wil al enige tijd haar bijzonder aanpak voor hoogbegaa ... Lees meer »
Valentijnschool heeft hart voor Delfshaven Onder de naam HART VOOR DE WIJK organiseerde de Valentijnschool dit jaar op 16 juni een evenemen ... Lees meer »
Alle kinderen kunnen meedoen Lees meer »
RVKO-Voetbaltoernooi 2023 Op vrijdag 2 juni was het weer tijd voor het jaarlijkse RVKO-Voetbaltoernooi, op de velden van v ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 26Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work