Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Gezellige RVKO Banenmarkt Om alle vacatures op onze RVKO-scholen zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen is dit jaar ... Lees meer »
Pizzasessie Verbetercultuur Op dinsdag 16 april was er op de Oscar Romeroschool in Rotterdam-Noord weer een pizzasessie ... Lees meer »
Sportiviteit en doorzettingsvermogen tijdens de Rotterdam Marathon Zaterdag 13 april namen jonge atleten van een groot aantal RVKO-scholen deel aan de Kidsrun van ... Lees meer »
Werkbezoek Curaçaos bestuur Op woensdag 27 maart bracht een delegatie van 15 medewerkers van het RCKS-bestuursbureau van de ... Lees meer »
Pasen op de Johannes Martinusschool Donderdag 28 maart stond op de Johannes Martinusschool in het teken van het paasontbijt, de paas ... Lees meer »
Laurens Lyceum en RVKO verkennen mogelijke samenwerking Een goede verbinding tussen PO en VO is wat ons betreft essentieel. Door samen te werken kunnen ... Lees meer »
Kom jij ook naar RVKO Banenmarkt 2024? Op woensdag 17 april organiseert de RVKO een banenmarkt. Hier ontmoet je directies van scholen d ... Lees meer »
Werkbezoek Vlaamse collega’s Op 8 en 9 februari bracht een groep van circa 30 Vlaamse collega’s van GO!-scholengroep een werk ... Lees meer »
Premier Rutte op de Christophoor Lees meer »
Geslaagde LIO-bijeenkomst in Jack Rotterdam Op woensdag 17 januari 2024 hebben de LIO-studenten (‘Leraar In Opleiding’) van de RVKO elkaar o ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 28Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work