Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Effectieve aanpak van zorg op school RVKO-school RK de Regenboog in Rotterdam-Beverwaard nam deel aan een PPO-pilot over zorg en onde ... Lees meer »
Finale RVKO First Lego League Dit schooljaar namen zo’n 25 scholen deel aan de tweede editie van de RVKO First Lego League. Ui ... Lees meer »
IJs voor de hele school Dit RVKO-jubileumjaar staat in het teken van puzzelen; wat begon met de escape room op 28 septem ... Lees meer »
Studiereizen Dit voorjaar zijn er studiereizen georganiseerd naar landen waar het onderwijs anders is vormgeg ... Lees meer »
15e RVKO Voetbaltoernooi Op het kunstgrasveld van Spartaan’20 in Rotterdam-Zuid is eind mei het toernooi om de Willem Spo ... Lees meer »
Kloosterweekend: bezinnen en genieten Eind mei maakten zo’n 10 collega’s kennis met de dagelijkse gang van zaken in het Abdij Koningsh ... Lees meer »
Groen-blauwe schoolplein Jacobusschool Dit voorjaar openden kinderen van de Jacobusschool in Rotterdam-Hoogvliet, samen met vertegenwoo ... Lees meer »
Veel onderwijservaring aan tafel bij de Jubilarissenlunch In mei bood het College van Bestuur aan negen RVKO-jubilarissen een gezamenlijke lunch aan. Zeve ... Lees meer »
Kindcentrum De Klinker geopend Op woensdag 29 mei is in Spijkenisse het nieuwe Kindcentrum De Klinker officieel in  gebrui ... Lees meer »
Alle kinderen kunnen meedoen Lees meer »
 
Pagina 1 van 30Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work