Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Terugkijken en vooruitblikken op Nieuwjaarsbijeenkomst Op vrijdag 12 januari was het weer tijd voor de RVKO-nieuwjaarsborrel, in Hal 4 aan de Maas in R ... Lees meer »
Leerlingen Emmausschool en Müllerpier samen op pad Lees meer »
Lia Zwaan zwaait af Op donderdag 14 december kwamen zo’n 500 genodigden naar de ss Rotterdam voor de afscheidsrecept ... Lees meer »
Leerlingen RVKO-scholen zingen op Stadhuis Op 8 december zongen ruim 150 kinderen van dertien verschillende scholen – waaronder de RVKO-sch ... Lees meer »
Koningin Máxima op De Bavokring! Koningin Máxima en minister Mariëlle Paul (Primair en Voortgezet Onderwijs) hebben een ... Lees meer »
Nieuw pand voor Paus Johannes Eind oktober heeft de Paus Johannesschool in Spijkenisse officieel haar nieuwe schoolgebouw in g ... Lees meer »
Kinderboekenweek 2023 Van 4 t/m 15 oktober was het weer Kinderboekenweek: tien dagen lang leesfeest in het teken van h ... Lees meer »
Podcast De Globetrotter Katendrecht Onderwijspodcast Tjipcast zoomde tijdens de nationale onderwijsweek in op succesvolle onderwijsp ... Lees meer »
Leerkrachten bedankt!!! Vandaag is het de Dag van de Leraar 2023. De RVKO wil alle leerkrachten en onderwijsassistenten ... Lees meer »
Medewerkers geven cadeau aan jarige RVKO Daags na de viering van het 150-jarig bestaan ontving het College van Bestuur uit handen van het ... Lees meer »
 
Pagina 2 van 28Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work