BIJ 
ONS AAN DE SLAG?

Voor onze 66 scholen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s, vast of tijdelijk, parttime of fulltime. Wil je bij ons aan de slag? Al onze vacatures zijn te vinden op: 

www.werkenbijdervko.nl

vanuit een andere branche een carrièreswitch maken naar het basisonderwijs?
Voor zij-instromers met een afgeronde bachelor hebben wij speciale trajecten ontwikkeld, kijk voor meer informatie op www.zij-instroom.nl.

MBO-opleiding?
Ook voor kandidaten met een mbo-diploma hebben we een apart traject, namelijk het TOP-traject. Dit is een traject speciaal voor onderwijsassistenten met ambitie. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk hieronder de praktijkervaringen van een collega die eerder de overstap naar de RVKO maakte.De RVKO is een vooruitstrevende, lerende organisatie. Vanuit een gezamenlijke visie en heldere doelen werken we iedere dag met al onze collega’s aan de ontwikkeling van ons onderwijs en onszelf als professionals. Uitgangspunt daarbij is steeds het creëren van een maximaal leerrendement voor al onze leerlingen, zodat ieder kind uitgroeit tot levenskunstenaar; iemand die het leven omarmt en zichzelf kent, die met en voor anderen leeft en om kan gaan met voorspoed en tegenslagen.

Wij leren kinderen om verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, voor anderen en voor de omgeving. We zorgen dat ze de kennis en vaardigheden verwerven die daarvoor nodig zijn. Onze professionals hebben daarin zelf een belangrijke voorbeeldfunctie. Dat betekent ook dat we hoge eisen stellen: bij de RVKO moet je in staat zijn het goede voorbeeld te geven en een onderwijsaanbod te creëren waarin elk kind maximaal wordt uitgedaagd.

Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we een breed leerlandschap ontwikkeld met ruime mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling in teamverband. Werken op een RVKO-school betekent deel uitmaken van een professionele lerende organisatie, één van de grootste van Nederland op het gebied van basisonderwijs. Door onze nauwe samenwerking met de Thomas More bieden we uitgebreide na- en bijscholingsmogelijkheden.
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work