Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Voorloperstraject Subsidie School & Omgeving Coalitie SchoolRijk010, bestaande uit Stichting Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs, ... Lees meer »
Bingo en voetbal Op vrijdag 25 november was het tijd voor een gezellige RVKO Bingo! Dit keer mét het Nederla ... Lees meer »
Schoolkoor en -band op de Fatimaschool De Fatimaschool heeft zich de afgelopen tijd erg ontwikkeld op muzikaal vlak. Het eigen schoolko ... Lees meer »
Internationale dag voor de uitroeiing van armoede Maandag 17 oktober was het de internationale dag voor de uitroeiing van armoede. Om hierbij stil ... Lees meer »
Nadenken over de toekomst Op 26 september 2022 organiseerde de RVKO een klankbordconferentie voor stakeholders in HAL 4 in ... Lees meer »
Waldorfschool Nesselande bestaat 5 jaar! De vrijeschool Waldorfschool in Rotterdam-Nesselande viert dit jaar haar eerste lustrum. Lees meer »
De Horizon ruimt op! Lees meer »
De RVKO zoekt een nieuw lid voor de Raad van Toezicht Lees meer »
Oekraïense leerlingen welkom op De Gaffel Maandag 29 augustus werden de nieuwe Oekraïense leerlingen op hun eerste schooldag op schak ... Lees meer »
Opening nieuwe pand Albert Schweitzerschool Het was dan ook een bijzondere dag, vrijdag 25 augustus, voor de Albert Schweitzerschool in Over ... Lees meer »
 
Pagina 8 van 30Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Volgende   Laatste   
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work