Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Basisschool de Horizon extra fit! Van 17 tot 21 april was het op basisschool de Horizon Lekker Fit!-week. In 2005 is de gemeente R ... Lees meer »
Speciale Koningsspelen De Koningsspelen waren dit jaar voor de scholen in Rotterdam extra bijzonder, met het bezoek van ... Lees meer »
MBO 4/Havo zij-instromers bij Mooie Boules Op 19 april organiseerde de RVKO voor de MBO 4/Havo zij-instromers een kennismakingsbijeenkomst ... Lees meer »
Het was weer marathon! Op zondag 16 april was het weer tijd voor de jaarlijkse Rotterdam Marathon. Traditiegetrouw liep ... Lees meer »
‘Week van het Afval’ op de Paus Joannesschool De Grote Rekendag viel dit jaar op woensdag 29 maart, midden in de Week van het Afval op de Paus ... Lees meer »
Aandacht voor Pasen Op alle RVKO-scholen wordt natuurlijk aandacht besteed aan Pasen. Zo was er op daltonschool De V ... Lees meer »
Inspiratie, uitwisseling en pizza’s Op dinsdag 4 april was er op de Imeldaschool in Rotterdam-Noord een pizzasessie LeerKRACHT, met ... Lees meer »
Groenblauw schoolplein voor Oude Noorden Op 22 maart hebben wethouder Vincent Karremans en CvB-voorzitter Ton Groot Zwaaftink van de RVKO ... Lees meer »
Ruilwinkeltje van en voor kinderen De Hildegardisschool in Rotterdam-Noord heeft al enige tijd een Geef- en Neemwinkeltje voor alle ... Lees meer »
Oranje Daltondag op de Vijfster Op Nationale Daltondag, dit jaar op woensdag 15 maart, zet RVKO-school de Vijfster de daltonwerk ... Lees meer »
 
Pagina 6 van 30Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work