Waldorfschool Nesselande bestaat 5 jaar!

De vrijeschool Waldorfschool in Rotterdam-Nesselande viert dit jaar haar eerste lustrum. Daar hebben de school en de ouders in de week van 26 tot 30 september uitgebreid bij stilgestaan.

Op maandagochtend was er een gezamenlijke opening met leerlingen, medewerkers en ouders. De oudste leerling luidde de Waldorf 100-klok, die speciaal voor deze gelegenheid naar de school was gehaald.

Op woensdag waren er theatervoorstellingen voor de kleuters en voor de oudere kinderen, in de Orionzaal. Aansluitend zijn ze lekker naar buiten gegaan, naar speeltuin Taka Tuka Land en de boomgaard.  

Op donderdag hield Loïs Eigenraam – expert op het gebied van opgroeien, opvoeden en onderwijs in relatie tot de antroposofie – een inspirerende presentatie over ‘liefdevol begrenzen’, voor ouders en collega’s. Tot slot was er op vrijdag voor iedereen die nog energie had, de inmiddels traditionele silent disco.  

Betrokken ouders
Rona: ‘We hebben dit lustrum met veel hulp van onze ouders kunnen organiseren. Daar zijn we heel dankbaar voor: zonder de betrokkenheid van onze ouders zou onze school niet kunnen bestaan! Op naar de volgende vijf jaar!’ 
Media
  • Ezmir en de klok
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work